HR | EN

Prodaja

Stan na odličnoj lokaciji! GRIPE, balkon, parking!

Split

sqf 51 m2
1 Spavaće sobe
1 Kupaonice

Posredujemo u prodaji lijepog jednosobnog stana na Gripama ,na odličnoj lokaciji, u stambenoj zgradi vrhunske kvalitete. Stan se nalazi na visokom zgrade te se prostire na 48 m2 korisne stambene površine. Stan ima odličan raspored, sa kuhinjom, pripadajućom blagovaonicom , lođom te dnevnom sobom na zapadu te spavaćom sobom na sjeveru. Osim spavaće sobe, stan sadrži hodnik, kuhinju s blagovaonicom, dnevnu sobu, kupatilo te nakriveni balkon!

Stan se nalazi u blizini svih potrebnih sadržaja, idealan je za stanovanje ali i za turističko iznajmljivanje zbog blizine centra grada!

Oko stambene zgrade postoji dovoljno površine za parking.


Za razgled i sve detaljne informacije ljubazno molimo nazvati na broj 0993202222 Antea.

Kupac plaća agencijsku proviziju.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju, a što je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju i prometu nekretninama.

We are mediating the sale of a beautiful two-room apartment in Gripe, in an excellent location, in a high-quality residential building. The apartment is located on the top of the building and covers 48 m2 of useful living space. The apartment has an excellent layout, with a kitchen, an adjoining dining room, a loggia and a living room in the west and a bedroom in the north. In addition to the bedroom, the apartment contains a hallway, a kitchen with a dining room, a living room, a bathroom and a covered balcony!

The apartment is located near all the necessary facilities, it is ideal for housing but also for tourist rental due to its proximity to the city center!

There is enough space for parking around the residential building.


For a tour and all detailed information, please call Antea on 0993202222.

The buyer pays the agency commission.

Viewing the property is only possible with a signed brokerage contract, which is in accordance with the Data Protection Act and the Act on Brokerage and Real Estate Transactions.