HR | EN

Prodaja

Moderna vila s bazenom, Strožanac

Split

Strožanac

sqf 350 m2
4 Spavaće sobe
7 Kupaonice
4 Parking

Posredujemo u prodaji lijepe moderne vile u Strožancu. Vila se nalazi na uzvisini, nekoliko stotina metara od plaže, i brze ceste, sa panoramskim pogledom na more i otoke.

Ima vanjska i unutarnja parking mjesta, za oko šest vozila. U prizemlju/suterenu se nalazi, osim garaže, prostorija koju je moguće prenamijeniti u mali apartman, te igraonica sa bilijarom, te jedan wc i tuš. Na prvoj etaži/prizemlju je prostrani dnevni prostor, kuhinja, blagovaonica i dnevna soba, sa izlazom na južni balkon, ili u dvorište sa uredenim vrtom, roštiljem i bazenom (7,5x 3m) na sjeveru. Dodatno su na ovoj etaži i spavaća soba sa pripadajućom kuaponicom te jos jedan wc. Na drugoj etaži se nalaze tri spavaće sobe, svaka s pripadajućom kupaonicom, i južnim balkonima. Vila ima rooftop sa jacuzzijem, tušem, malim wc-om, i prostranu terasu, sa prelijepim pogledom.

Pogodna je za ugradnju lifta. 

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, a što je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju i prometu nekretninama.
Kupac plaća agencijsku proviziju.

Za sve dodatne informacije i razgled, ljubazno molimo zvati na 0953552551, Katja.

Karta

Strožanac