HR | EN

Prodaja

LUKSUZNA VILA KRAJ OMIŠA SA POGLEDOM

Omiš

Stanići

sqf 360 m2

Posredujemo u  prodaji lijepe vile sa izuzetnim pogledom na more.

Eskluzivna lokacija ,svega 2 km udaljene od Omiša, 30 km od Splita,  prvi put na tržištu.

Vila je udaljena od mora 600 metara zračne linije, ima predivan otvoreni pogled. Sada je u funkciji turizma, kuća je nova te u istu nema nikakvih ulaganja, prodaje se s kompletnom opremom i namještajem.

 

Glavna zgrada :

Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, malog toaleta, spavaća soba sa kupatilom, spremište ukupne površine 89 m2, natkrivena terasa 17,6 m2. Na istom nivou se nalazi prostor predviđen za konobu ili wellness od 16m2, te vanjsko spremište veličine 5,1 m2.

Prvi kat površine 81 m2 se sastoji od tri spavaće sobe svaka sa svojim kupatilom. Dvije sobe imaju vlastite terase jedna terasa površine 17,6 m2, a druga 7,2 m2.

Drugi kat (potkrovlje) visoki strop površine40 m2 sa pripadajućom terasom veličine 17 m2. Ovaj kat je opremljen sa bilijar stolom , radnim stolom, play-station, projektor . Dovedene su instalacije za eventualnu prenamjenu u master room, dok je na terasi dovedena instalacija za jacuzzi.

Sve prostorije (dnevni boravak, spavaće sobe i II kat) imaju instalirane televizije sa satelitom, Internet žični i bežični. Sve prostorije su klimatizirane kvalitetnim uređajima za grijanje i hlađenje. Osim toga dnevni prostor i blagovaonica , te sva kupatila (4 kom) imaju ugrađeno podno grijanje. Grijanje tople vode je u bojleru 300 litara preko dva solarna panela na krovu kuće, te preko struje.

Objekt je toplinski izoliran sa 8 cm stiropora na fasadi, dok su svi prozori drveni vrlo kvalitetni sa tri stakla. Na parceli je smješten i izdvojeni manji stambeni objekt u potpunosti samostalan (studio apartman) koji se može koristiti za goste ili za pomoćno osoblje veličine 16,5 m2.

Za potrebe druženja na parceli je izgrađen sa pripadajućom terasom Grill kućica sa velikim ložištem i stolom za 10 osoba ukupne veličine 16,5 m2.

U nivou prizemlja je veliki bazen dimenzija 9x4 m (36 m2) dubine 1,5 – 1,6 m sa velikim sunčalištem. Sa modernim uređajem održava se kvaliteta vode. Bazen ima instalirano i grijanje vode u bazenu, te pokrovnu ceradu. Na nivou ceste nalazi se otvoreno parkiralište za 4 vozila i garaža 36 m2 za dva vozila. Za ugodan boravak i razonodu postoji na čestici uređen veliki travnjak te teren za buće. Parcela je u potpunosti kultivirana i održavana. Većina hortikulture se zalijeva automatskim sustavom.

Objekt ima pristup sa kvalitetne prometnice, a smješten je na izdvojenoj lokaciji i u potpunosti ograđen.

Ukupna površina zatvorenih prostora iznosi 300 m2. Ukupna površina terasa natkrivenih 17,6 m2. Ukupna površina terasa otvorenih 42 m2. 

Karta

Stanići