HR | EN

Prodaja

EKSKLUZIVNO! LUKSUZAN STAN U DIOKLECIJANOVOJ PALAČI! 103M2!

Split

sqf 103 m2
4 Spavaće sobe
4 Kupaonice

Ekskluzivno posredujemo u prodaji luksuznog stana u srcu Dioklecijanove palače sa čak 4 luksuzne jedinice!Stan se nalazi na trećem katu stambene zgrade, locirane 50 metara od Pjace.
Prostire se na 103m2,a sastoji se od četiri luksuzno opremljene spavaće sobe, od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu te hodnika i recepcije. Stanu također pripada odijeljeni prostor u drvarnici. Stubište je visoko i od kamena. Kompletna renovacija stana je bila 2018e godine - potpuno promijenjene stare grede na podu i stropu, postavljen je suhi estrih sa keramičkim pločicama te laminatom. Također, napravljena je statika čitave zgrade i novih greda od strane ovlaštenog statičara. Dijamantne knauf ploče odjeljuju prostorije zbog najbolje moguće zvučne izolacije.
Svaka od četiri sobe je površine 22m2, posjeduje vlastito kupatilo, king size krevet, klimu, Smart TV te je opremljena modernim namještajem visoke kvalitete.

Zajedno sa stanom se prodaje uhodan posao iznajmljivanja predmetnog stana kao 4 luksuzne sobe, koje se kao takve iznajmljuju od 2018e godine i to sa unaprijed bookiranim rezervacijama.
Također, moguć je uvid u poslovanje iz kojeg se vidi povrat od 8-9 godina.

Za razgled i sve detaljne informacije ljubazno molimo nazvati na broj 0953355426, Antea i 0953552551 Katja.

Kupac plaća agencijsku proviziju.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju, a što je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju i prometu nekretninama.