HR | EN

Prodaja

SUPER PRILIKA! KUĆA NA ODLIČNOJ LOKACIJI!!! 1350e/m2!!!!!

Split

sqf 852 m2
12 Spavaće sobe
8 Kupaonice

Posredujemo u prodaji predivne samosojeće kuće na odličnoj lokaciji između Šina i Sirobuja.

Nekretnina je stambene površine 852 m2 te okućnice površine 505 m2 te je kao takva idealna za život ali i za investiciju budući da pruža mogućnost više stambenih jedinica ( svaka etaža se prostire na 180*+ m2). Oko kuće je osiguran parking za nekoliko vozila te je čitavi prilaz kući asfaltiran. Kuća se sastoji od suterena, prizemlja te tri kata. Svaka od navedenih etaža je prenamjenjiva u dvije do tri stambene jedinice.

Suteren, površine 160m2, se sastoji od tri velike sobe, kupaonice te kotlovnice za grijanje.

Prizemlje, površine 182m2, se sastoji od velikog hodnika, kuhinje s blagovaonicom, kupatila, WC-a te, sasvim odvojenog prostora za tri spavaće sobe te dvije velike prostrane terase.

Prvi kat, površine 182m2, se sastoji od velikog hodnika, kuhinje s blagovaonicom, kupatila, WC-a te, sasvim odvojenog prostora za tri spavaće sobe te dvije velike prostrane terase.

Drugi kat, površine 182m2, se sastoji od velikog hodnika, kuhinje s blagovaonicom, kupatila, WC-a te, sasvim odvojenog prostora za tri spavaće sobe te dvije velike prostrane terase.

Treći kat, površine 182m2, se sastoji od velikog hodnika, kuhinje s blagovaonicom, kupatila, WC-a te, sasvim odvojenog prostora za tri spavaće sobe te dvije velike prostrane terase.

Odlična karakteristika ove posebne nekretnine je mogućnost parkiranja više vozila zbog velike okućnice te popločanog dvorišta.

VLASNIŠTVO UREDNO!

Za razgled i sve detaljne informacije ljubazno molimo nazvati na broj 0953355426, Antea.

Kupac plaća agencijsku proviziju.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju, a što je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju i prometu nekretninama.